Grattis Birka Cruises!

Nyheten publicerad: 2020-02-14

För nionde gången har Sveriges enda renodlade kryssningsrederi tilldelats den prestigefyllda titeln Sveriges bästa rederi i reseindustrins motsvarighet till Oscarsgalan, Grand Travel Award.

Vinnarna presenterades vid den årliga prisgalan på Grand Hotel i Stockholm på torsdagskvällen den 13/2 2020.

Birka Cruises utsågs till Bästa rederi vid den årliga prisgalan Grand Travel Award. Prisutdelningen ägde rum på Grand Hôtel i Stockholm och galan leddes av Magnus Skogsberg Tear. Birka Cruises tog hem den prestigefyllda titeln i hård konkurrens med Viking Line, Stena Line och Tallink Silja. Det är nionde gången som Birka Cruises utses till Bästa rederi.

– Vi är stolta och glada över att få det här erkännandet från branschproffsen för det arbete vi gör. Framförallt visar det hur serviceinriktade och engagerade våra medarbetare är, både till sjöss och i land, säger Marcus Hammarström, Marknadschef på Birka Cruises.

– Vi ser att våra satsningar på ett helt nytt upplevelsedäck, nya digitala lösningar och unika reseupplevelser som årets långkryssningsnyhet till Berlin, kryssningar till tomten vid norra polcirkeln och världens första renodlade skidkryssning, ger oss en unik position på marknaden. Det är något som våra gäster uppskattar och som bidrar till att förändra bilden av kryssningar på Östersjön till att bli ett modernt och valbart alternativ för många, avslutar Marcus Hammarström, Marknadschef på Birka Cruises.

Vinnarna i Grand Travel Award utses genom att resebyråanställda betygsätter de nominerade utifrån service och support, produktkvalitet och produktutveckling samt marknadsföring och branschaktiviteter. Birka Cruises har vunnit i kategorin Bästa rederi 2008, -09, -10, -14, -15, -16, -18, -19 och -20.

Grand Travel Award arrangerades för 27:e året i rad av affärs- och branschtidningen Travel News.

Juryns motivering

"Det är inte alltid bäst att vara störst. På Östersjön slåss Birkas enda fartyg med stora flottor av betydligt större fartyg. Då måste man vara bättre på service och ännu trevligare än konkurrenterna. Birka lyckas med detta år efter år, samtidigt som man förmår att utveckla sin affär med kryssningar till Höga kusten, Tomten, skidresor och snart till Berlin. Med Birka blir resan alltid ett häftigt äventyr som både lever upp till förväntningarna och utmanar dem".

Vi kommer inom kort presentera programmet till årets Wellnesskryssning som äger rum på M/S Birka 26 - 27 april, så "save the date"!

 

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kär i en spruta: Jag är annorlunda. Jag har fått vaccin. O jag är offentligt smygkär i min nya Dr. George Kry, som skrev upp mig på hemliga överraskningslistan - Riskgruppslistan, för symptom som jag inte... Läs mer »

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520