Medlemsförmåner

Erbjudande från Bonnier Fakta och Adlibris

Som medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben får du nu 15% rabatt av den aktuella boken Den utbrända hjärnforskaren: personliga erfarenheter, fakta och vägen till läkning av Hedvig Söderlund

 

  

 

Köp boken med rabatt 179 kr (ord.pris 210 kr) via länken:  https://www.adlibris.com/se/kampanj/denutbrandahjarnforskaren

Erbjudandet gäller t.o.m. 2021-05-31 eller så långt lagret räcker.

 

Erbjudande från Minnesmottagningen

Utredning och stöd för att hålla hjärnan frisk

Nu finns möjligheten att via Minnesmottagningen.se göra en initial digital utredning av minne och hjärnans andra funktioner direkt från hemmet.

Här tillhandahålls också vägledning och råd om hur du håller hjärnan frisk. Ladda ned appen direkt eller gå in på Minnesmottagningen.se så får du veta mer.

 

För att göra en digital minnesutredning hemifrån laddar du ned appen Minnesmottagningen i App Store (iPhone) eller Google Play (Android). Du kan också nå appen via en länk om du håller din mobilkamera över fyrkanten nedan.   

Du som medlem i 1,6 miljonerklubben får nu också rabatt. Skriv in koden: 16mk innan betalning så får du 20% rabatt på ordinarie pris 389 kr. Minnesmottagnigen.se skänker då dessutom 50 kr till stiftelsen Kvinnor och Hälsa.  

För mer information om hur du håller hjärnan frisk samt hur du får råd och vägledning kring hjärnhälsa, besök Minnesmottagningen.se.

Köp TBE boken till förmånligt pris

Vet du verkligen vad som drabbar dig, om du får TBE? Detta är den viktigaste boken som förklarar det.

   

TBE boken.se är en mötesplats för människor som drabbats av TBE. 

Initiativtagare till TBE-boken är Suzanna Sandberg. Hon fick ihop fjorton personer som skrev sina berättelser om livet med TBE.

Läs mer om boken & bloggen här!

Vill du köpa boken skicka ett direkt till suzanna.sandberg@icloud.com

Bokens pris är 150 kr plus frakt.

Familjens Jurist erbjuder rabatt för medlemmar

20 % rabatt på alla juridiska tjänster

Familjens Jurist gör livet tryggare och enklare – i glädje, sorg och allt däremellan. Familjens jurist är landets största familjejuridiska byrå och kan hjälpa till med all slags familjejuridik som bodelning, bouppteckning, testamente och samboavtal.

 

Som medlem i 1,6miljonerklubben erbjuds du 20 % rabatt på alla juridiska tjänster när du behöver hjälp med familjejuridiken hos Familjens Jurist. För att ta del av rabatten behöver du uppge rabattkoden: medlem20 , vid betalning.

Klicka här för komma till Familjens Jurist.

”Vi gör livet tryggare och enklare – i glädje, sorg och allt däremellan. Familjens jurist hanterar alla rättsliga frågor som rör privat- och familjeliv. Från dokument som äktenskapsförord, samboavtal, testamente, hjälp med bouppteckning till rådgivning och information om trygghet för dina barn, skattefrågor och regler om du ska flytta utomlands.”

Prisavdraget 20 % gäller för 1,6 miljonerklubbens medlemmar för alla juridiska tjänster och produkter utom rättshjälp/rättsskydd. Gäller både vid personligt möte, telefonrådgivning eller digitala tjänster. Prisavdraget kan inte kombineras med andra erbjudanden. Medlemsförmån kan inte åberopas efter avslutat och slutfakturerat uppdrag.

Följ ditt hjärta med Coala

Är du orolig för ditt hjärta? Har du hjärtrusningar som kommer och går? Finns det hjärtproblem i släkten? Eller vill du bara känna dig trygg?

Med Coala Heart Monitor kan du registrera EKG, hjärtljud och hjärtfrekvens i vardagslivet. En mätning tar endast 60 sekunder och analyssvar visas direkt i mobilen. Coala indikerar tecken på förmaksflimmer och andra arytmier med marknadsledande träffsäkerhet och inga påklistrade elektroder, sladdar eller otympliga apparater behövs. Alla mätningar sparas digitalt och kan enkelt delas med en vårdgivare för vidare utredning och behandling.

Exklusivt erbjudande

Just nu får du­ 500 kr rabatt när du köper en Coala Heart Monitor. Välj mellan följande två alternativ: 

   Coala Heart Monitor: 2 495 kr (Ord. pris 2 995 kr)

   Coala Heart Monitor med Premium: 3 495 kr (Ord. pris 3 995 kr)

10% av försäljningen går oavkortat till Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa. För att ta del av erbjudandet, använd rabattkod: kvinna i Coala Lifes webbshop.

 

Rabatt på säkerhetsprodukter

Som medlem i 1,6 miljonerklubben & 2,6 miljonerklubben har du fri frakt och 16% rabatt på hjärtstartare, säkerhetsprodukter och första hjälpen produkter från Xpozed.

Du anger rabattkoden MILJONER2021 i varukorgen när du gått vidare till kassan.

Läs mer om produkterna här!

 

Scandic

Minisemester och bo på hotell.

Ta en minisemester och bo på hotell. Scandic har mer än 221 hotell i sju länder - och har alltid bra boende.

Förutom bekväma hotellrum och kravmärkt frukostbuffé, har du också tillgång till våra gym och kan surfa fritt.

Alla barn under 13 år bor för 0:- på Scandic, och självklart ingår vår goda frukostbuffé även för dem.

Vi kan i och med vårt avtal med Scandic erbjuda våra medlemmar förmånliga priser på logi i hela Sverige.

 

För att kunna boka logi med avtalsrabatt:

  • Boka via vår hemsida www.scandichotels.se genom att skriva in koden D559868778 (bokningskod).
  • Ring vår rumsbokning på 08-517 517 00 och uppge bokningskoden

Matkassen med de goda såserna

Upptäck matkassen som sätter guldkant på vardagen. För precis som på restaurang så förbereder Matkomforts kockar alla tidskrävande moment som såser, grytbaser och fonder, lagade från grunden efter konstens alla regler. Du färdigställer och serverar. Resultatet blir mindre tid för dig i köket. Och ännu godare middagar.

”Mitt mål är att alla ska kunna äta nyttig, god och vällagad mat.” Henrik Isaksson

Lagat från grunden

Bra mat tar tid. Rätter ska komponeras, inköp ska göras, kassar ska bäras och så gäller det att hitta riktigt bra råvaror. Allt det här och lite till gör Matkomfort åt dig.

När allt förarbete är gjort tar kockarna vid. Fonder, grytbaser, aioli, majonnäs och andra såser och smaksättare tillagas från grunden i vårt eget kök. När det sedan är avsmakad och klart packar vi och skickar matkassen hem till din dörr. Det enda du behöver ha hemma för att färdigställa middagarna är salt, peppar och något att steka i. 

Vad önskas nästa vecka?

 

Vår populäraste matkasse är Premium. Noggrant komponerade rätter med exklusiva, svenska huvudråvaror, färska grönsaker som varieras efter säsong och våra hemlagade såser och smaksättare. Sthlmslådan har även den svenska huvudråvaror med lite större fokus på ekologiska grönsaker. I den serveras fågel, fisk och en veggishrätt. De båda går att beställa för 1-6 personer. Nytt för i höst är Vego Premium, tre vegetariska middagar med samma goda såser och menyer byggda med mejeriprodukter och ägg. Beställs för 2, 4 eller 6 personer. 

För de större familjerna har vi vår snabba matkasse Vrooom och Familjefavoriter, de beställs för 4 eller 8 personer.

Du byter fritt och bokar på och av som det passar dig och din vardag. Vi har inga uppsägningstider och det enda du behöver tänka på är att ha 7 dagars framförhållning. Uppge kampanjkod: livskvalitet och få 25 % rabatt på dina 4 första veckor!

Varmt välkommen att prova Matkomfort du också!

Länk till www.matkomfort.se/campaign/livskvalitet

 

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kär i en spruta: Jag är annorlunda. Jag har fått vaccin. O jag är offentligt smygkär i min nya Dr. George Kry, som skrev upp mig på hemliga överraskningslistan - Riskgruppslistan, för symptom som jag inte... Läs mer »

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520