Kultur ger hälsa - ett nytt spännande samarbete 

Forskning visar att kultur kan bidra till förbättrad hälsa och livskvalitet. Såväl kulturkonsumtion som eget skapande leder till ökat välmående och minskad risk för stress och depression.

Konstnären Karolina Palmér vill med sin känsla för färg och form sprida harmoni och glädje. I samarbete med 1,6 & 2,6 miljonerklubben och Sofia Åhman har Karolina tagit fram ett signerat tryck ”Ge mig styrka” som symboliserar energi, att ta hand om sig själv och att hitta sin inre styrka. 

   

Klicka på bilden för att se tavlan större.                        Karolina Palmér

Syftet med välgörenhetskampanjen är samla in pengar till 1,6 & 2,6 miljonerklubben för att främja kvinnors hälsa genom att belysa vilken av att kultur och hälsa hänger ihop. Karolinas motiv ”Ge mig styrka” säljs till förmån för 1,6 & 2,6 miljonerklubben för att sprida glädje, energi och inspiration. 

Trycket ”Ge mig styrka” är signerat i A3-format tryckt på 300 grams papper. Motivet säljs till förmån för 1,6 & 2,6 miljonerklubben fram till den 15 juni 2021. All vinst går oavkortat till föreningen för att främja kvinnors hälsa. Pris 300 kr exklusive frakt. 

Motivet säljs via www.Karolinapalmer.se, klicka här!

 

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kär i en spruta: Jag är annorlunda. Jag har fått vaccin. O jag är offentligt smygkär i min nya Dr. George Kry, som skrev upp mig på hemliga överraskningslistan - Riskgruppslistan, för symptom som jag inte... Läs mer »

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520