Ett unikt musiksläpp 7 april

För Musiken Lill Lindfors, Janne Schaffer, Anna Sahlene, Dogge Doggelito, Josefine Glenmark, Ida Wiklund, Linda Rapp, Jonas Öijvall, Maja Söderström, Johanna Berg, Stefan Clarin, Jonas Gideon, Therese Wikström, Staffan Atling, Johannes Lönnå, Manne Sandström, Thomas Johansson - I unikt samarbete med Livat Artistskola och 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

 

För Musiken är inspelad till förmån för Ebbas Änglar, skriven av Linda Rapp i samarbete med Lill Lindfors, Staffan Atling och Jonas Öijvall. Insamlingsstiftelsen Ebbas Änglar – till minne av Ebba Åkerlund som omkom på Drottninggatan 2017 – verkar till förmån för barn i Sverige som saknar ekonomiska förutsättningar att utveckla sin talang och sina ambitioner inom främst kultur och idrott.

I år mer än någonsin behöver barn och ungdomar uppmuntran och förutsättningar att kunna utvecklas som trygga individer, efter ett års pandemi med begränsningar i kontaktytor mot mentorer och likasinnade. Att producera För Musiken har varit att överösas av engagemang och kärlek från alla inblandade artister som har bjudit in varandra, kommit med förslag, rest långväga för att ta sig till inspelningar, gjort det där lilla extra i och utanför studion till förmån för Ebbas Änglar.

Ett stort fång rosor till Janne Schaffer för det overkligt stora musikaliska hjärtat och det drivet han haft i projektet. Tack till Lill Lindfors som lagt ner stor omsorg och personlig prägel i de ord hon sjunger och som tack vare Alexandra Charles är en del av vår musikaliska familj.

En länk till radioversionen att lyssna på:

https://www.dropbox.com/s/p7j4n8gl4q862fh/F%C3%B6r%20Musiken%20RadioEdit.m4a?dl=0
Vill du lyssna på hela låten:
https://www.dropbox.com/s/c935v4j3m3kks0a/F%C3%B6r%20Musiken%20Master.m4a?dl=0
     

Vill du göra en donation till Ebbas Änglar går det via Kvinnor & Hälsas 90-konto, märk ditt bidrag "Ebbas Änglar".

Swish: 123 900 1520 , PG: 90 01 52-0 , BG: 900-1520

  

 

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kär i en spruta: Jag är annorlunda. Jag har fått vaccin. O jag är offentligt smygkär i min nya Dr. George Kry, som skrev upp mig på hemliga överraskningslistan - Riskgruppslistan, för symptom som jag inte... Läs mer »

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520