Mental Health Evening 22 november

Ny behandlingsmetoder för psykisk hälsa -

Mental Health Evening V

Nu håller vi tummarna för att femte omgången av Mental Health Evening, MHE, åter ska kunna äga rum som vanligt. Efter att 1,6 & 2,6 miljonerklubben och Fonden för Psykisk Hälsa relaterat till rådande situation förra året haft en webbaserad form längtar vi extra mycket efter att åter ta fram långklänning, kavaj och skåla i alkoholfritt för psykisk hälsa tillsammans detta femte år. Som vanligt kommer programmet att varvas med föreläsare med egna erfarenheter, specialister och artister bla Lisa Nilsson som tillsammans för fram psykisk hälsa i strålkastarljuset.  

  

        Simon Kyaga              Lisa Nilsson, foto:M.Norman       Alexandra Charles

 

Temat för årets MHE kommer vara ”Nya behandlingsmetoder för psykisk hälsa”, vilket nu behövs mer än någonsin. Bland andra kommer verksamhetschef och forskare Lina Martinsson berätta om ”Braining” som är en anpassad metod för träning med patienter, professor Anders Håkansson berätta om nya och gamla behandlingsmetoder för de vanliga beroendesjukdomarna och Suicide Zero lyfta sin satsning för unga genom ”Våga fråga”.

I programmet kommer även prisutdelning av Fonden för Psykisk Hälsas Fördomspris ske. Allt blandat med musik och modererat av 1.6&2.6:s egna ordförande Alexandra Charles och Fonden för Psykisk Hälsa styrelsemedlem Simon Kyaga.

Så set the date, tid och plats så ses vi den 22 november klockan 18:30 på Kulturhuset i Stockholm. Vi ser fram emot att mötas där och bidra till psykisk hälsa tillsammans! Psykisk sjukdom och funktionsnedsättning drabbar inte någon annan utan dig, mig eller någon av våra närmaste.

Bokningen öppnar inom kort!

 #allakännernågon #jagärnågon #jagkännernågon

     

 

När:22 nov, kl 18.30
Plats:Kulturhuset, Stockholm
Pris:295 kr för alla

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kär i en spruta: Jag är annorlunda. Jag har fått vaccin. O jag är offentligt smygkär i min nya Dr. George Kry, som skrev upp mig på hemliga överraskningslistan - Riskgruppslistan, för symptom som jag inte... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520