Webbinar - Ta hand om kroppen!

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Ta hand om kroppen!

Välkommen till en serie träffar där vi lyfter fram samtal och diskussioner med nyckelpersoner inom kvinnohälsa och välmående, arbetsliv och livspussel.

Den 29 juni träffar vi Damla Yaraman, wellnessentreprenör och Victoria Escobar, styrelseledamot för Riksidrottsförbundet, RF-SISU Stockholm och Vice Ordförande för Stockholms Fotbollförbund.

Idrotten har historiskt dominerats av män och personliga tränare har i stor utsträckning varit manliga. Men tiderna har förändrats och vi ser nya möjligheter och förebilder bland oss. Två av dem är Damla Yaraman och Victoria Escobar, två unga kvinnor som med kraft och övertygelse visat att unga kvinnors perspektiv, hälsa och möjligheter ska lyftas. Som inspiratörer visar dom både nya vägar och ansikten som vi kan känna igen oss i. Den 29/6 lyssnar vi till deras personliga insikter, råd och berättelser.

 

Anmäl dig här! Samtalet sker på zoom och modereras av youngmillion. Har du frågor ang inloggningen är du välkommen att höra av dig till: barikan.maria@gmail.com.

 

Om föreläsarna

Victoria Escobar, Riksidrottsförbundet/RF-SISU/Stockholms Fotbollsförbund

Victoria Escobar är 28 år och har sedan hon var 15 år engagerat sig i flera sociala och idrottsliga initiativ där hennes kärna varit att stärka individer från marginaliserade områden, områden som hon själv verkar och bor i. Victoria gjorde aldrig sina 10.000 timmar i en idrott men hon har definitivt gjort sina 10.000 timmar i minst sex idrotter, där hjärtat alltid slagit ett extra slag för ledarskap, gemenskap och rörelseglädje. 

Victoria har idag en magisterexamen inom interkulturell pedagogik och är medgrundare till innovationsrörelsen Changers Hub, som verkar för att demokratisera framgång. Victoria är idag styrelseledamot för Riksidrottsförbundet, RF-SISU Stockholm och Vice Ordförande för Stockholms Fotbollförbund. Hennes drivkraft ligger i att skapa gränsöverskridande möten mellan civilsamhället, offentlig sektor och näringsliv med ambitionen om att ge alla möjligheten att växa och nå sina drömmar.

 

Damla Yaraman, Wellnessentreprenör

Damla Yaraman är 32 år och wellnessentreprenör. Damla har bakgrund som personlig tränare och kostrådgivare. Damla har efter en egen läkande resa skaffat sig ett stort genuint intresse i hälsa och välmående och har nu gjort det till sitt yrke att hjälpa andra må bättre. 

Hon har studerat psykologi på universitetet och har tidigare jobbat inom mode och PR innan hon bytte bana till sin passion som är hälsa, välmående och personlig utveckling.

 

 

 

.youngmillion är en del av 1,6 och 2,6 miljonerklubben som grundades 1998 och som arbetar för kvinnors hälsa och välmående. Vi informerar och inspirerar till bättre hälsa och värnar om kvinnans situation i samhället i stort, bland annat på arbetsmarknaden och som kulturbärare. 1,6 & 2,6 miljonerklubben har ca 15 000 medlemmar vilket gör oss till en av landets största ickepolitiska kvinnoföreningar. Nu blir vi ännu större med youngmillion, som representerar de 1 miljon unga kvinnor i Sverige idag.

 

Bli medlem i .youngmillion nu

När:29 juni, kl 19.00
Plats:Online - i din mobil, surfplatta eller dator
Pris:Kostnadsfritt för alla!

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kär i en spruta: Jag är annorlunda. Jag har fått vaccin. O jag är offentligt smygkär i min nya Dr. George Kry, som skrev upp mig på hemliga överraskningslistan - Riskgruppslistan, för symptom som jag inte... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520