Nationella hälsopromenaden 2020

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Hela Sverige går för hjärtat – följ med du också! 

#16hälsopromenad

Delta i vår Nationella Hälsopromenad den 20 september med eller utan hund. Vi går för hjärtat och ditt bidrag går oavkortat till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa.  

Idag är hjärt- och kärlsjukdom en av de vanligaste dödsorsakerna bland svenska kvinnor. Trots detta vet vi för lite om kvinnohjärtat. Vi samlar in bidrag genom denna promenad till förmån för forskningen på kvinnohjärtat. Läs mer om Kvinnor & Hälsa här.

Starten går kl. 12.00 - ca 12.45. Promenera där du är. Du kan delta i tipsrunda via mobilen om du vill, frågorna kommer även senare i webinariet som ett hälsoquiz.

Ta en bild för att visa din medverkan och dela i sociala medier med hashtag #16hälsopromenad. Som bonus får du ett inspirerande webinar som vi sänder live kl 1.6.00 samma dag och du kan ta del av reprisen av sändningen när det passar dig mellan 20-27 sept. 

Stort tack för din medverkan som bidrar till forskningen!  

Anmäl dig här!

 

Kostnad: 100 kr för medlemmar och 150 kr för icke-medlemmar. Du får även tillgång till vårt Hälsowebinar samma dag 16.00, en digital goodiebag och ett diplom. Vi promenerar till förmån för forskning på hjärtat. Pengarna går oavkortat till insamlingsstiftelsen, Kvinnor & Hälsa (90-konto)   

Så här deltar du: När du har registrerat dig får du inom ett par dagar ett separat mail med två olika länkar som du använder dig för att registrera dig till promenaden och Hälsodagens webinar.

Logga in med din dator, surfplatta eller smartphone, när det är dags. Du som vill följa promenaden live under sändningen loggar in med din mobil. OBS! Har du inte fått ett mail med registreringslänken, leta gärna bland dina skräp/spammail.   

Hälsodagen genomförs i samarbete med Pfizer.   

Tänk gärna på vår insamlingsstiftelse Kvinnor & Hälsa, alla bidrag är välkomna. Swish: 123 900 1520, BG: 900-1520, PG: 90 01 52-0

När:20 sept, kl 12.00
Plats:Online - i din mobil, surfplatta eller dator
Pris:100 kr medlem, 150 kr icke medlem
Övrigt:I priset får du ta del av Häloswebinariet, digitalgoodiebag och diplom.

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kär i en spruta: Jag är annorlunda. Jag har fått vaccin. O jag är offentligt smygkär i min nya Dr. George Kry, som skrev upp mig på hemliga överraskningslistan - Riskgruppslistan, för symptom som jag inte... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520