Webinar - Om mannens hälsa 21 sept

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Visste du att 2,1–5,7 % av alla män i åldern 40-79 år beräknas ha testosteronbrist?

Kvinnor och män behöver varandra, vi behöver därför lära oss mer om varandras hälsa. Nu bjuder 1,6 & 2,6 miljonerklubben in till ett nytt kunskapswebinar om mannens hälsa den 21 september.

Visste du att 2,1–5,7 % av alla män i åldern 40-79 år beräknas ha testosteronbrist? Har du en man eller bekant som saknar ork och inte kommer upp ur soffan? Då kan detta vara symtom på testosteronbrist. 

Testosteronbrist kan reducera både mental och fysisk prestationsförmåga och orsaka psykiska symtom såsom nedstämdhet, ångest, irritabilitet och koncentrationssvårigheter. 

Mats Holmberg, endokrinolog, forskare och ordförande i Svensk Andrologisk Förening, föreläser om hormonernas betydelse, testosteron och hur mannen precis som vi åldras och förändras. Det finns hjälp man kan få när man tappat ork och lust. I panelen deltar Claes Elfsberg, tidigare nyhetsankare på SVT och medieprofil, Carl Jan Granqvist, professor i gastronomi och författare och Alexandra Charles leder kvällens samtal.

        

      Claes Elfsberg       Carl Jan Granqvist     Mats Holmberg      Alexandra Charles

Välkommen att anmäla dig här!

Du kommer få ett separat mail med din inloggningslänk. Klicka på länken när det är dags för webinariet, hittar du inte mailet titta gärna bland din skräppost.

Läs mer om symtom och testa dig redan idag på www.testosteronbrist.se.

Tipsa gärna din make, partner eller manliga vänner om webinariet, alla är välkomna och det är kostnadsfritt för alla! Det kommer också att finnas möjlighet att ställa frågor i chatten. 

Webinariet är sponsrat av Bayer.   

Tänk gärna på vår insamlingsstiftelse Kvinnor & Hälsa, alla bidrag är välkomna. Swish: 123 900 1520, BG: 900-1520, PG: 90 01 52-0

När:21 sept, kl 18.30
Plats:Online - i din mobil, surfplatta eller dator
Pris:Kostnadsfritt för alla!
Övrigt:Har du inte fått ett mail med inloggningslänken, leta gärna bland skräpmailen.

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kär i en spruta: Jag är annorlunda. Jag har fått vaccin. O jag är offentligt smygkär i min nya Dr. George Kry, som skrev upp mig på hemliga överraskningslistan - Riskgruppslistan, för symptom som jag inte... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520