Hälsopromenad på Gärdet 20 sept

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Hälsopromenad på Gärdet – med eller utan hund  

Det blir en annorlunda Nationell Hälsopromenad som i år arrangeras digitalt. Vi sänder promenaden live mellan 12.00 – 12.45. Kl 16.00 börjar vårt Hälsowebinar med spännande gäster, aktiviteter, gymping, hälsoquiz, samt delar vi ut Hälsopriset 2020. Som deltagare stödjer du forskningen på kvinnors hjärtan. Läs mer här.

Till dig som bor i Stockholm med omnejd

Vi har möjlighet att bjuda in till en traditionell Hälsopromenad på Djurgården/ Gärdet. Vi följer naturligtvis alla rekommendationer från Folkhälsomyndigheter och kan därför endast erbjuda 40 st platser, då vi även har funktionärer på plats. Detta till trots ser vi fram emot att samlas och hålla traditionen igång! Med oss på promenaden kommer vår härliga 2,6 ambassadör Paula Ternström!

Promenaden startar på fältet mellan Villa Kjällhagen och Sjöhistoriska museet. Vi promenerar på  Hälsans stig och tar del av en tipspromenad. Promenaden tar ca 30 - 50 min. Ta gärna med din hund men du är lika välkommen utan. Efter promenaden bjuder vi på fika och utser vinnarna i tipspromenadet. Tre vinnare får en goodiebag. Alla hundar får något gott att äta!

Det kommer även finnas en fästingbuss på plats som erbjuder TBE vaccinationer.  

Vi uppskattar om du tar en eller flera bilder på dig under promenaden och delar i sociala medier #16hälsopromenaden.

Promenaden startar kl 12.00. Vi ber er att vara på plats max 10 min innan. Det är viktigt att vi följer myndigheternas regler och vill uppmärksamma er om att vi endast kan ta emot dig som har bokat och bekräftat din plats – inga drop-in på plats. Vi är måna om att hålla antalet till max 50 personer på plats och är tacksamma för din samverkan. 

Din biljett inkluderar även sändningen av Nationella Hälsopromenaden online – ett program som du har tillgång till under 7 dagar. Du kan logga in med din mobil och ta del av sändningen när du går på Djurgården eller när som helst under vår kampanjvecka för forskningen den 20 – 27 september   

Kostnad: 150 kr medlemmar, 200 kr icke-medlemmar och intäkterna går oavkortat till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa. I priset ingår Hälsodagen online 100/150 kr + Hälsopromenad på Gärdet 50 kr.

Välkommen att anmäla er här!  Först till kvarn gäller. 

Hälsopromenaden genomförs i samarbete med Pfizer. 

När:20 sept, kl 12.00
Plats:Gärdet, vid Sjöhistoriska museet, Stockholm
Pris:150 kr medlemmar, 200 kr icke-medlemmar
Övrigt:I priset ingår Hälsodagen online 100/150 kr + Hälsopromenad på Gärdet 50 kr.

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kär i en spruta: Jag är annorlunda. Jag har fått vaccin. O jag är offentligt smygkär i min nya Dr. George Kry, som skrev upp mig på hemliga överraskningslistan - Riskgruppslistan, för symptom som jag inte... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520