Göteborg: Exklusiv förhandsvisning av Wild Rose

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

1,6 & 2,6 miljonerklubben har tillsammans med Scanbox nöjet att välkomna dig som medlem till en exklusiv förhandsvisning av filmen Wild Rose.

Erbjudandet gäller för dig som är medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

 

            

 

Wild Rose

Jessie Buckleys explosiva sångbegåvning och unika personlighet går rakt genom bioduken i gripande Wild Rose, en historia om de vägar livet tar om man vägrar ge upp sig själv och sina drömmar. Unga upproriska Rose-Lynn har aldrig velat något annat än att sjunga, men har hittills bara uppträtt på små lokala scener. Hon brinner för den råa country som består av tre ackord och sanningen om livet, men vägen från Glasgow till Nashville är lång - speciellt för en arbetartjej som klarat av ett fängelsestraff och som blev mamma redan i tonåren. Medan Rose-Lynn jagar framgången söker hennes två barn trygghet hos hennes egen mamma Marion (Julie Walters), som tagit sina snytingar och ser mer realistiskt på tillvaron. Genom ett städjobb får Rose-Lynn kontakter som kan leda till en sångkarriär på allvar. Nu satsar hon allt, men vad är hon beredd att förlora på vägen?

Wild Rose har svensk biopremiär den 6 september.

Anmäl dig här!

OBS! Erbjudandet gäller dig som är medlem (plus en vän) i 1,6 & 2,6 miljonerklubben. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Ingen biljett kommer att skickas ut. Vi tar emot med namnlista vid entrén till Biografen. Tänk på att meddela om du får förhinder så att en annan medlem kan få din plats. 

Denna exklusiva förhandsvisning är en sensommarpresent från Scanbox till dig som medlem. Men skänk gärna en gåva för kvinnors hälsa till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa. Märk din gåva med ”Wild Rose”.

Swish 123 900 1520

Tack för din gåva!

 

Övrigt:

Filmen är ett medlemserbjudande för dig som är medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben plus en vän. Begränsat antal platser, så först till kvarn gäller. Vid utebliven avbokning kommer en administrationsavgift på 50 kr/person att debiteras.

När:måndag 2/9, kl. 18.00. Insläpp 17.30
Plats:Biograf Capitol, Skanstorget 1. Salong 1
Pris: Fri entré
Övrigt:Erbjudandet gäller för dig som är medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kär i en spruta: Jag är annorlunda. Jag har fått vaccin. O jag är offentligt smygkär i min nya Dr. George Kry, som skrev upp mig på hemliga överraskningslistan - Riskgruppslistan, för symptom som jag inte... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520