Välkommen till KulTura: Relationer

 

Relationer!

Om kärlek, vänskap, förhållandet till arbetskamrater- familjen- eller hur du blir bemött. Relationer är livets essens och väl fungerande relationer är grunden för vårt välbefinnande och den viktigaste av dem alla är relationen till dig själv!

 

                                                                                  Foto: Anna-Lena Ahlström     

                 

 

Det finns bara en Björn Ranelid och han lämnar ingen oberörd!

Björn började sitt yrkesliv som lärare i svenska och filosofi samtidigt som han spelade fotboll i Malmö FF. 1983 debuterade han med romanen Den överlevande trädgårdsmästaren och har sedan dess skrivit mer än trettio böcker. Den senaste boken Fantastiska kvinnor i vattentornet handlar om starka kvinnor, en stark vänskap som sträcker sig genom hela livet.

Han är en av vår svenska litteraturs främsta diktare som gärna uppehåller sig vid godhetens problem och lyfter fram ondskan i människolivet, – men  ställer sig på barnens sida och tar deras parti i en kallhamrad och i alltför hög grad brutal tillvaro. 

Så får du relationen att fungera!

Ingrid Tollgerdt-Andersson, doktor i psykologi, forskare, författare, konsult och bloggare berättar om sin senaste bok – Relationer, himmel eller helvete – om varför en del människor lyckas skapa hållbara och långa relationer på alla plan medan andra ständigt blir besvikna, kränkta eller hamnar i destruktiva relationer.

Anmäl dig till kvällen här!