Seniordagen 8 maj i Kungsträdgården, Stockholm

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

SENIORFEST I KUNGSTRÄDGÅRDEN!

Kom och träffa oss 1,6 & 2,6 miljonerklubben -en ideell kvinnohälsoorganisation som firar 20 års jubileum i år och som arbetar för kvinnors hälsa. Vi informerar och inspirerar till bättre hälsa.Vi arbetar för att genusaspekten ska bli en obligatorisk del i medicinsk forskning och läkarutbildning. Vi driver även egna projekt för kvinnors hälsa med fokus på förebyggande hälsa och kunskapsspridning. Du har möjlighet att bli medlem och stödja forskningen på kvinnohjärtat. 

Under Seniordagen den 8 maj i Kungsträdgården, Stockholm, finns vi representerade som utställare med information om klubben. Du har möjlighet att bli medlem och stödja forskningen om kvinnohjärtat.

Kl 13.00  Vi jubilerar – 1,6 miljonerklubben fyller 20 år!
Låt hjärtat vara med! Ta hand om ditt hjärta och din hjärna. Alexandra Charles von Hofsten, ordförande och grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben kåserar och inspirerar.

Kl 15.00  Livskvalitet hela livet!
Charlotta Huldt, operasångerska och ambassadör för 1,6 & 2,6 miljonerklubben,  berättar om hur vi människor kan ta till vara på våra liv och göra det bästa möjliga genom att ta hand om och stötta forskning kring vår hälsa samt bejaka vår lust med hjälp av kultur, god mat, resor och vänner. 
Besökarna kommer även att få prova på operafitness under föreläsningen.

 

  


Seniordagen är en dag som inspirerar till en härlig vardag och en bättre framtid. Dagen bjuder på en stor utställning med många representanter  - allt från researrangörer, hjälpmedel, produkter till föreningar med mera. Under dagen pågår spännande föreläsningar och musikunderhllning.  

Fri entré. Läs mer på www.seniordagen.se

 

 

Alla våra medlemmar har 10% på all vaccination hos Vaccinationsgruppen. Denna buss finns på plats under dagen i utställningsområdet! 

 

            

 

När:8 maj, kl 10.00 - 17.00
Plats:Kungsträdgården, Stockholm
Pris:Fri entré

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kär i en spruta: Jag är annorlunda. Jag har fått vaccin. O jag är offentligt smygkär i min nya Dr. George Kry, som skrev upp mig på hemliga överraskningslistan - Riskgruppslistan, för symptom som jag inte... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520