Välkomna till Sagolika Sunne!

Den perfekta julklappen eller presenten

Nytt år, nya löften och förväntningar! Följ med oss till Sagolika Sunne, en helg i glädjens och hälsans tecken! (fredag) lördag-söndag den 1-2 februari 2020

 

Under lördagen kommer vi bla träffa livsstilsprofessorn Mai-Lis Hellénius som berättar senaste nytt om Livsstil och hälsa - trendkänsligt område, men vad säger forskningen? Om det livsfarliga stillasittandet och bästa maten för hälsan. Proffessor Tommy Cederholm talar om Mat och träning för en aktiv tredje och fjärde ålder. Wellnessexperten Annette Lefterow ger oss tips på yoga/wellness övningar.

Det kommer att finnas tid till behandlingar och aktiviteter som du väljer själv. Kvällen består av god mat och dryck och underhållning. DJ Marie Louise Falk spelar senare på kvällen.

      

 Mai-Lis Hellénius       Tommy Cedergren     Annette Lefterow     Alexandra Charles

Kommer du på fredag: Pris enkelrum 1097 kr. Dubbelrum 873 kr per person. Incheckning kl. 15.00 med till gång till SPA.

Kommer du på lördag-söndag: Pris enkelrum 1971kr. Dubbelrum 1747 kr per person. Vi inleder med dropp in fika och utställning mellan 09.00-11.00 och därefter föreläsning, lunchbuffé och e.m. fika. Du har tillgång till hotellets, SPA pooler och olika aktiviteter. I priser ingår även fördrink och middag med underhållning på kvällen samt frukost på söndag morgon. 

Du kan också komma på dagkonferens under lördagen

Pris: 1290 kr varav 200 kr går till forskningen. Då ingår f.m. kaffe, lunch, e.m. kaffe, konferens, tre-rätters middag inkl. välkomstdrycken samt tillgång till spa. Alltså allt utom logi.

       

Vi jobbar hårt nu med planeringen så att du ska få en härlig upplevelse i hälsans och glädjens tecken på Selma SPA i Sunne. Programmet uppdateras löpande.

Du bokar direkt hos Selma Spa. Bokningskod:                                     

SAGOLIKA SUNNE och maila till: konferenskoordinering@selmaspa.se alt. tel: 0565-16672OBS! Anmälan är bindande!

Bokningen är öppen fram till 20 december. Vi ses på SELMA SPA!

För att lättare kunna ta sig till och från Sunne Spa kommer bussar att avgå från Karlstad centralstation  kl. 10.15 den 1 februari och från Sunne Spa till Karlstad  kl. 11.00  den 2 februari. Pris 200 kr/person.

Du som vill åka buss anmäler det till Gunilla.edman@outlook.com senast den 20 december. Anmälan är bindande. 

 

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

OOOOH så mycket kul att se fram emot!: Förra veckan den 8/3 var jag i Ljusdal och föreläste för ett gäng underbara kvinnor tillsammans med intressanta begåvade och härliga medaktörer. Alltid lika trevligt att träffa er ute i landet! <3... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89