Hälsopriset 2020

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

NOMINERA DIN HÄLSOHJÄLTE TILL HÄLSOPRISET 2020

 

Nominera en person som gjort goda insatser för allas vår hälsa och livskvalitet. Det kan vara en inspiratör, innovatör, författare eller någon som på annat sätt utmärkt sig som en riktig hälsohjälte!

Hälsopriset delas ut av 1,6 & 2,6 miljonerklubben för att uppmärksamma äkta hälsohjältar. Priset instiftades 2015 på initiativ av Alexandra Charles von Hofsten och Annette Lefterow. Bland tidigare vinnare kan nämnas Anders Hansen, Maria Borelius, Renée Voltaire och Leila Söderholm.

I år kommer priset att delas ut söndagen den 20 september på Hälsodagen som i år genomförs digitalt. Det blir ett spännande program online med gäster som Johanna Lind Bagge och Anders Bagge som berättar om sin kärlek för hundar och deras betydelse för vår hälsa. Det blir gymping med Susan Lanefelt, promenad med digital tipsrunda och aktiviteter för hela familjen med fokus på hälsa, kunskap och glädje.

Nomineringen pågår för fullt. Bland årets nominerade favoriter finns redan nu Sofia Åhman, träningsprofilen från SVT, Karin Hildebrand, intensivvårdsläkare på Södersjukhuset och Anders Tegnell, stadsepidemiolog vid Folkhälsmyndigheten.

Hälsopriset utses av en jury som består av livsstilsprofessor Mai-Lis Hellenius, medicinreporter på DN Amina Manzoor, programledaren Annika Jankell, journalisten Pamela Andersson, Anna Starbrink (Hälso- och sjukvårdsregionråd), wellnessexperten Annette Lefterow och Alexandra Charles von Hofsten, ordförande i 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

Nomineringen är öppen för alla och går till så här:

Skicka din nominering till halsopriset@1.6miljonerklubben.com .Skriv namnet på den person du vill nominera och en motivering till ditt val. Komplettera gärna med länkar till hemsida, twitter, instagram eller facebook sida. Ange dina kontaktuppgifter (namn, mailadress och mobilnummer). Skicka in din nominering senast den 13 september 2020.

Välkommen att göra din röst hörd!

 

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Åt du också jordnötter till frukost ibland mamma?: I sommaren skymning du somnade stilla Och som den ska skiner solen idag Ditt fnitter som fågelkvitter här i barndomens parker Mitt ok blev att packa ner dig i flyttlådor och en... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520